-
Min blog

Der tegner sig et mønster...

Der tegner sig et mønster....et rallymønster....hvor Oldfruen begynder at kunne se, hvor og hvor meget hjælp Peia har brug for, i de enkelte skilte kombinationer.
 
Meget interessant....og vi fik lejlighed til at afprøve noget af det til Rallytræningen i Osted her til aften.
 
Øvelsen "spring" er normalt ikke en "udfordring" at lave,....men hvis skiltet efterfølges af nogle bestemte skilte, så bliver koblingen til en svær øvelse for os.
 
Det interessante er, at lære at kende disse skiltekoblinger og på forhånd have en plan for "what to do", når denne skiltekombination forekommer....både til træning og til prøve.
 
Koblingen "spring" og "bakke baglæns", fik vi trænet i dag....fordi en kursist spontant sagde, ...."ja og det går helt galt med bakkeøvelsen, hvis ikke jeg når at få ro på min hund, inden vi når bakkeskiltet, og det er svært, hvis der kommer spring lige inden".....og straks lavede Anita den øvelseskombination til os...:-))) Meget interessant, og også interessant at se forskellen i at lave kombinationen med henholdsvis venstre og højre handling.
 
Jeg kender allerede nogle af de skiltekombinationer, som vil volde Peia udfordninger, men der er helt sikkert mange, som jeg ikke er blevet obs på endnu......og det er bare med at få trænet så mange som muligt, og få lavet en omgang "think, plan, do" over det..:-)))
 
Apropos mønster.....så fik jeg en dag fortalt nogle nørder, at jeg strikkede og hæklede....hvorpå der var en der sagde,...."Og hvornår får du så tid til det ??"......:-) Indrømmer det bliver ikke til så meget, som jeg kunne have lyst til, men lidt har også ret....og nu vi er ved det.....så kan I lige få et billede af det forhåndværende projekt, som skal blive til en kort jakke med reverskrave.....og nej....jeg har ikke fået fat i en forkert opskrift på en lysedug til uldgarn og hæklenål nr. 5....:-)))
 
 

0 kommentarer til Der tegner sig et mønster...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint