-
Min blog

Flüggerferie forude....

Oldfruen begynder at kunne ane sin sommerferie forude.....og ferien bliver bl.a. en "Flüggeferie"....hvis ellers vejret tillader det, for med det skiftende bygevejr, kan det være svært at male udendørs, hvis man skal undgå, at det hele regner af under en af de kraftige byger.
 
Apropos udendørs....så er dræbersneglene kommet ud af deres skjul og benytter det våde sommervejr, til at tage for sig af fragglernes lorte-buffet....hvilket er en væsentlig årsag til, at jeg både morgen og aften samler lorte og snegle i haven.
 
I disse våde dage, ryger der mellem 30 og 150  snegle med op i lorteposen dagligt, så det bliver til nogle stykker. Gad vide hvor mange snegle der egentlig befinder sig på vores matrikel, hvis man kunne tælle dem alle sammen på en gang....
Nå....det har jeg nok slet ikke lyst til at vide....
 
Til gengæld har jeg lyst til at vide, om man kan regne med DMI's prognoser for den kommende tid, så jeg kan begynde at planlægge min "malerhjerne årgang 2012"...:-)))
 
Apropos planlægge, så fik jeg til aftenens træning hos Johanna "lektier" for med Zcarlet. Nu skal der trænes massiv "sekundær belønning".
Johanna kikkede idag på Zcarlets "nervøsitet" i forhold til at hun....altså Zcarlet..:-)))...ikke kan holde fokus på mig, når hun skal præstere i flere af LP3 øvelserne.....og Johanna ser præcis det samme som mig....og i præcis samme sekund....så helt bims i malerbøtten er jeg vist ikke, i mine observationer af Zatanen :-)
 
 

0 kommentarer til Flüggerferie forude....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint