-
Min blog

Spøgelsestimen....

Zcarlet er som bekendt noget Zpookey, og da jeg idag havde mit "spøgelseskostume" fremme, fra træningen i Osted igår, iklædte jeg mig udstyret, og gik ud i haven i et af Zcarlet ubevogtet øjeblik.
 
Foto: Annie Larsen
Gik med målrette skridt direkte mod Zcarlet, for at se hendes reaktion, og hun reagerede helt uventet...nemlig ved at rende lige imod mig, med logrende hale, og da hun nåede det "gule spøgelse", søgte hun ind under beklædningen og logrede mig direkte op i ansigtet med et udtryk der sagde..."du er genkendt"...:-))))
 
Mærkelige Zcarlet...som er mega nervøs og påvirkelig over de underligste ting, både hjemme, til træning og til prøver...
 
Apropos spøgelsestræning, så læste jeg i dag Annie...alias "Fru Larsen"'s blog om gårsdagens træning, og efterfølgende besluttede jeg at lave et par spøgelseshold i Sydkystens Hundeskole :-)

1 kommentar til Spøgelsestimen....:

Kommentar RSS
Dil on 15. juli 2012 21:03
Hvis vinden blæste fra dig hen i mod zcarlet, så er hendes reaktion meget naturlig. Hun har straks kunne lugte at det var dig. Når man bruger spøgelser i mentaltest sikrer man sig alt hunden en placeret således at den ikke kan få fært.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint