-
Min blog

Kaos i krydset....

Der var "kaos i krydset" i morges.....
 
...og historien er den, at der midt i Holbæk for et par måneder siden er åbnet en Føtex butik, som åbenbart har brug for at markedsføre sig utraditionelt, for at fravriste de omkringliggende bagerforretninger en del af deres omsætning...
 
...så i morges stod der en "Føtex-dame", fra butikkens bagerafdeling, midt i byens trafikale lyskryds og hver gang der var "rødt", uddelte hun små poser, med indhold af 1 stk. nybagt rundstykke med smør, til alle der havde lyst til at få et rundstykke med på arbejdsvejen...
 
Det havde Oldfruen :-))))...sikken en hverdags-event og tilmed fra morgenstunden :-))
 
Syntes det er genial markedsføring....utraditionelt og "anderledes"....og hatten af for det....og rundstykket smagte fantastisk, når man ikke er vant til den slags lækkerier..:-)))
 
Apropos kaos i krydset, så vovede jeg i morges forsøget med, at Peia fra en fri position, på verbal kommando og også håndtegn, skulle gå "på plads" spontant fra henholdsvis venstre og højre side....altså plads med bagpartskontrol....og....dertil er vi så ikke nået endnu, for uanset kommando og håndtegn, så mente Peia bestemt at hun hørte at jeg sagde,  "plads på venstre side" hele tiden...:-)))
 
Stakkels Peia....som i snart syv år har været udsat for venstre handling, og som for bare 2 dage siden fandt ud af, at der var noget der hed "back-up" = jeg skal med bagpartskontrol finde min pladsposition på Oldfruens højre side..:-)))
 
Anyway...morgen udfordringen var kun på forsøgsbasis, for at se, om Peia adlød det hun "hørte", eller "det hun troede hun hørte"....:-)))
 
....og træningen fortsætter i morgen tidlig....
 
 

0 kommentarer til Kaos i krydset....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint