-
Min blog

Tivoli i regnvejr...

Onsdag aften er det Osted Sommertræning, der fylder Olfruens aftenstund ud.....og jeg tror ikke jeg har set flere rekvisitter på en træningsbane, end når Paul og Anita har gjort klar til aftenens træning.....:-)
 
Der er et inferno af kegler, rallyskilte, små og store rallybaner i forlængelse af hinanden, spring, apporter, felter og jeg skal gi' dig...:-)))
 
Det minder mest af alt om Tivoli, hvor man har gratis turpas til alle forlystelserne :-)))....for man kan gå til og fra i lydighed og rally....med og uden instruktør.....og man kan selvtræne på alt udstyret indimellem....og såmænd også hele tiden, hvis man bare har lyst til det....så tiden flyver afsted, og pludselig er der gået mindst en time over den officielle træningstid....men hvem tager sig af det...?
Jeg har nærmest fornemmelsen af, at Paul og Anita underviser, så længe der er energi og gejst tilbage hos kursisterne.
I dag var tiden også "skredet" langt over budgettet :-)))....da Paul annoncerede, at "nu var der næseprøve" for alle kursister.....men han fik hurtigt konkurrence af en spurtende regnbyge, som ræsede ind over sportspladsen og i farten tog en del af kursisterne med til deres biler i et hastigt tempo...:-)))
 
Jeg sprang også for bygen.....for Peia havde indtaget de kødboller hun kunne tilkomme for sine flotte rallytakter....så jeg tænkte..."lad mig komme ind under bagklappen på Thedåsen....der kan man stå i tørvejr til bygen er ovre..."
 
Som sagt - så gjort....og da det hurtigt stilnede af.....gik jeg en luftetur med alle fragglerne....og lur mig om ikke Paul var i fuld gang med at lægge næseklodser ud for en sej kursistskare, som ikke gik af vejen for Tivoli i regnvejr...:-)))

0 kommentarer til Tivoli i regnvejr...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint