-
Min blog

Spøgelseshold i morgen....

Vi nærmer os afslutningen på forårets/sommerens "Think, Plan, Do-træning".....og imorgen er det næst-sidste-eventtræning, af diverse træningsgange......et hold, hvor man har kunnet tilmelde sig enkelte træningstimer, men også flere undervisningsgange a la 2 timer i træk.
 
Den form for LP-hold kræver, at Oldfruen flytter fokus fra gang til gang, afhængig af, hvilke ...og hvor mange....kursister der er tilmeldt de enkelte træningstimer....og i næste uge, er der dømt "spøgelseshold" for et totalt fyldt lørdagshold...:-)))...
Årsagen til dagens tema er, at mange hundeførere ikke er bevidst om, hvor stort et pres deres hunde kan kapere, med det til følge, at hundene misser en øvelse eller to, når man går til prøve....øvelser, som kører 10/100 hjemme og på træningspladsen.
 
Vi tester presset på hundene imorgen formiddag.....og bagefter er der dømt Oldffrue-hjem til grydepres og sommergæster i anledning af Jan's fødselsdag :-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Spøgelseshold i morgen....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint