-
Min blog

Mandagsfri.....

Det er helt mærkeligt, at have træningsfri på en mandag.......men også dejligt at man ikke skal ræse hjem for at ræse ud af døren igen, så snart man har vendt matriklen..:-)
 
Den tidlige aften blev brugt på en luftetur med fragglerne....og i disse EM, Tour de France og snart OL-tider, møder man ikke et øje, når klokken har paseret fjernsynstid.
Herligt :-))))
 
Bagefter blev der kaldt til frisbee-leg med Zcarlet, søgeleg for de store, krukker der skulle vandes og nippes, samt sneglesamling .....og der er stadig mange flotte jordbær i "skovbundsstykket", så endnu en aften med friskplukkede bær og Carte'Dor".....:-))
 
Apropos mandagstræning.......så nåede Peia hele vejen "avet om" på vaskebaljen i morgen.....til brug for "pladsposition" på højre side.....læs bagpartskontrol....
Det har været lidt af en nød at knække og jeg tror hun fattede pointen idag :-))) Om ikke andet så på basisplan:-)
 
Der ligger masser af championtræning forude......og jeg er overbevist om, at man ikke kan forlade sig på, at "vi vinder nok en dag", uden virkelig at have gjort en stor træningsindsats.
 
Har tjekket et par hunde ud på hundeweb.....hunde, som har gået i rallychampionklassen i over 2 år nu, og som ligger jævnt stabilt på mellem 90 og 94 point hver gang de går til prøve.
Et rigtig pænt og flot niveau....men....på den store klinge, kan det ikke bruges pointmæssigt, hvis målet er at blive Super Champion......
 
Jeg tror ....der skal tænkes i Think, Plan, Do - detaljer, hvis man vil op og bide rallyskeer med de rigtig dygtige i Championklassen, for der er det "ikke nok", at man selv er god .....man skal også være bedre end alle de andre, for at få pinde med hjem.

0 kommentarer til Mandagsfri.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint