-
Min blog

Kalendervenderdage....

Igår ....eller er det idag....skifter vi over til 2. halvår af 2012....og jeg havde faktisk planlagt opdatering af min blog igår, men ...nåede det ikke lige....og da jeg loggede på PC'en så jeg, at Paul Ünernørd Lysholdt allerede havde skrevet det indlæg, som jeg havde planlagt at skrive....bare med nogle andre hunde i "blogplanen" og med nogle andre ord i teksten....:-)))
 
Og hvad kan man så lære af det.
Jo...ihvertfald at man skal opdatere sin blog, imens det er aktuelt :-)
 
Apropos "aktuelt"....så var vi jo til Rallyprøver i Ølstykke fredag aften, og da jeg kom hjem ved 21:30-tiden, kunne jeg ikke lade være at kommentere at 3 nørder, efter en times tid hjemme efter prøverne, allerede havde opdateret deres blogge.....og det er helt forskellige blogge....alle set med de øjne som "så" Ølstykkeprøverne.....og da jeg sendte en mail til de "involverede" nørder, om at "Rigtige Nørder opdaterer deres blog dagligt", var der straks en der svarede, "Hvornår skulle man ellers gøre det ?".....hæhæ og ja....for der sker jo noget nyt på Nørdplan hver dag :-))) Så nyhederne fra igår er jo ikke specielt aktuelle om en uge  :-)))
 
Apropos planlægning for det næste halvår af 2012, så må jeg sande, at jeg helt seriøst har skruet ned for blusset fra 2010 niveau til 2012 aktivering.
 
Blev selv noget overrasket, da jeg så, HVOR MEGET vi (læs fragglerne og Oldfruen) rendte til for bare 2 år siden.
Nu udvælger jeg med omhu de træningssteder og kurser, som jeg har lyst til at deltage I, og det samme med prøver.
 
Resten af det, som vi gik til for et par år siden, var vist bare fyld.....
 
Heldigt at jeg ikke var bevidst om det dengang :-)))))

1 kommentar til Kalendervenderdage....:

Kommentar RSS
Paul Übernørd Lysholdt on 1. juli 2012 21:59
Vi kan jo konkludere at vi er blevet dygtigere og mere velovervejede trænere, og det er jo ikke så dumt endda. Og som du selv underviser i: Think-Plan-Do; de to første er det rigtigt fornuftigt at bruge en del tid på, så bliver der mindre til Do, men det bliver uden tvivl også bedre :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint