-
Min blog

Hæklefejl i Oldfruekysen...:-))

Utroligt som vi åbenbart tiltrækker de store regnvejrsdage, når vi skal til rallyprøver....:-)
 
Sidste søndag var der dagsregn og idag har der været lukket op for de helt store sluser......og trods de mange milimeter regn, som er kommet idag, var vi vist mere end heldige til prøverne i Ølstykke her til aften, for regnen satte først for alvor ind, da jeg havde kørt få kilometer hjemad..:-))
Som Erling Olsen fra Kreds 1 sagde..."Vi har bestilt tørvejr mellem 17:00 og 20:00"....og det holdt..:-)....de første dråber faldt klokken 20:05.
 
Det har været en dejlig aften....selvom der opstod en hæklefejl i Oldfruekysen, da Zcarlet var på Expertbanen.
Øvelsen var "sit, stå, dæk"...og jeg kommanderede "sit dæk..."...og lige da Zcarlet klaskede ned i dæk, som hun havde fået besked på, opdagede jeg, at det skulle have været en "stå"....så øvelsen om igen...hvilket kostede 3 point.
 
Ærgeligt.....for havde jeg ikke lavet den fejl, var Zcarlet blevet rallychampion .....men skidt pyt......der kommer jo masser af rallyprøver..:-)))
 
Peia gik pænt i Championklassen....men vi mistede en øvelse og måtte lave en anden øvelse om, så det var de første 13 minuspoint....så var der lidt slinger og ude af position....så ialt minus 20 og 80 point på bogen :-))))
 
Jeg er glad og godt tilfreds.......det ser slet ikke så tosset ud for Peia's performance i Championklassen....og jeg er næsten begyndt at syntes om at gå til Rallyprøver..:-)))
 
Apropos regn....så skal jeg love for at de høje temperaturer og det våde vejr, har fået dræbersneglene ud af deres skjul....samlede 87 i morges....og da jeg kom hjem fra Ølstykke, skovlede jeg yderligere 102 af slagsen sammen. Sådan et hundrede stykker, fylder præcis en hundepruttepose og de slimede bæster får altid et "sidste måltid med på vejen", i form af de hundelorte, som jeg møder på min snegletur i haven.

0 kommentarer til Hæklefejl i Oldfruekysen...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint