-
Min blog

Vikaren.....

I disse eksamenstider, kan der være behov for en stand in, a la en "vikar"...og Oldfruen fik fornøjelsen, at være vikar på SHS's Rallyhold i Osted igår aftes.....:-))
 
Da jeg sagde "ja", til at agere "vikar", tænkte jeg..."Gad vide hvordan de træner på holdet"....og næppe havde jeg tænkt tanken til ende, før jeg besluttede mig for, at jeg ville give træningstimen "mit eget træningspræg" og ikke lægge mig i slipstrømmen på noget, som jeg ikke ved noget om...såæææææ....
 
....jeg lagde ud med "Æresplads-øvelsestræning" på en utraditionel måde, nemlig bl.a. ved at kursisterne skulle indtage Ærespladsen i midten af et lydighedsfelt, og imens skulle en anden hund gå højre omkring med skarpe vendinger på "ydersiden" af feltbåndet.
 
Stort set hele træningstimen blev brugt på "æresplads" og "følge-øvelser"....for hvor tit ser man ikke, at føreren er totalt fokuseret på selve "skilteøvelsen" i selve baneforløbet og ikke på "kontakt med sin hund" i mellem de enkelte skilte....og når man så når hen til "det næste skilt"....så er "Fido" et helt andet sted mentalt, end at være fokuseret og "klar" til at lave en flot rallyøvelse :-)......
 
...og lidt det samme med "Ærespladsen"......hundeførerne syntes at øvelsen er "kedelig", og har den holdning, at "selvfølgelig kan Fido ligge eller sidde i ro i mindst 2½ minut"....for "hvor svært kan det være".....men det virkelige prøveliv viser en anden statestik...:-))
 
Det var en herlig træningsaften....og jeg skulle faktisk have selvtrænet med Paul Lysholdt og en anden nørd, efter undervisningstimen....men....mit hold kørte ½ time over den planlagte tid og Paul's hold, som kørte samtidig, sluttede først efter næsten en times overtid....så jeg gik en tur med fragglerne, inden jeg kørte hjem.....og jeg nåede lige en kop the og en kiks, inden der var dømt dyner...:-)
 
Apropos statestik......så fik jeg igår en mail fra DGI, vedr. de to foredrag jeg holdt på Fyn i maj måned.
Mailen indeholdt en statistik, som i min Oldfrue terminolgi næsten er ulæselig...men jeg kan dog tyde af de samlede feedback-tal, at der har været stor tilfredshed med min performance på foredragsplanet indenfor "Rally" og "Klikkertræning".....:-))))
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Vikaren.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint