-
Min blog

Sommerferie fra træning....

Igår sluttede træningen hos Fru Skrap for denne omgang........og nu er der dømt sommerferie fra træningen de næste måneder.
 
Skal kun til et minimum af prøver.....og meget lidt træning på udebane hen over sommeren.....for I år vil jeg holde ferie, også fra de mange hundeaktiviteter.
 
Træningen på udebane vil være noget mindre, end det jeg har praktiseret de sidste par år, hvor jeg i løbet af nul komma fem, fik booket en hel masse ind i kalenderen, kun fordi "man jo har masser af tid til alverdens træning", og da jeg så nåede til at holde sommerferie, ja så var jeg afsted til et eller andet stort set hver dag.....
 
Sådan skal det ikke være i år....:-)
 
Sommeren skal bruges til at træne Rally-Champion øvelser med Peia og til at tænke færdig, med hensyn til om jeg skal stoppe med Zcarlet på LP-banerne.....for jo mere jeg observerer hendes "nervøsitet", som bliver til udfald hvis hun presses over en vis grænse, jo mere syntes jeg det er synd, at udsætte hende for de situationer, som gør at hun får det sådan. Så vil jeg hellere finde en hundesport hvor Zcarlet kan begå sig, uden at blive udsat for det store pres.
 
For pokker hvor er det svært.....for jeg vil jo allerhelst lave LP....og Zcarlet er mega dygtig......men det holder bare ikke på "den store udebane"..:-)....og skal mine LP-ambitioner så komme forud for, at Zcarlet har det skidt ???
 
Mon ikke jeg får tænkt færdig hen over sommeren ??
 
 
 
 

0 kommentarer til Sommerferie fra træning....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint