-
Min blog

En enkelt regnbyge....

Oldfruen og fragglerne, har været til Rallyprøver i Hvalsø idag....og selvom klubben i deres PM havde skrevet, at de havde bestilt godt vejr, tænker jeg, at de måske mente "strålende vejr"...:-)))) For det fik vi...:-)))) Strålende regn ... stort set hele dagen....
Zcarlet skulle i Expertklassen, og hun mangler kun 1 pind for at blive Rally Champion....men.....den silende regn gav en del "udfald" i kontakten til mig, og da jeg måtte lave en øvelse om, var titel-løbet kørt :-))...Zcarlet fik 91 point og jeg er super tilfreds med dagens performance......fordi...:-)))....Zcarlet sad så flot i ærespladsen....noget vi hidtil ikke har fået point for...:-)))
 
Senere var det Peia's tur....og vi er nu startet i Championklassen.....en mega svær rallyklasse, hvor man både skal opnå 97 point og blive vinder på dagen, for at få en "pind"....og jeg var for et par uger siden overbevist om, at vi ALDRIG nåede dertil....men efter dagens regndans med Princesse Peia i Championklassen, tror jeg nok jeg reviderer min strategi..:-)))
 
Peia blev 2. vinder...ud af 7 hunde i championklassen og hun fik 95 point, kun slået af en hvid hyrdehund.....som gik til max. 100 point i klassen.
 
Jeg indrømmer, at jeg var ved at tude af glæde, da jeg kom ud af ringen med Peia....for det første, så var vi ude i dagsregn......for det andet, var der et par øvelser, som jeg vidste, vi ville få mega problemer med.....men.....Peia gav pokker i regn og øvelser vi ikke "kan", så hun performede perfekt, og lavede til UG både "bakke baglæns" og "sit - bliv sidende - fører går et skridt og kalder hunden på plads"...:-)))) 
 
Og....det var bestemt ikke nogen nem bane.....alle former for sideskift var med i set-up'et....skift foran, skift bagved, tulipan og springvand....og der var også "fremsending til kegle"...."bakke på højre side"...m.v.....og Peia var så koncentreret og god, at Oldfruen kunne slappe helt af og bare nyde Peia's performance...:-)))))
 
I skrivende stund er fragglerne stadig våde i pelsen, og de ligger strøet rundt omkring i stuen......snorksovende ..:-)))))...efter en enkelt regnbyge i Hvalsø....til gengæld varede bygen hele dagen..:-)))) Sikken en skøn søndag :-)))
 

1 kommentar til En enkelt regnbyge....:

Kommentar RSS
Paul on 24. juni 2012 20:37
Det er simpelthen fantastisk hvad du opnår med gennemtænkt og struktureret træning. Endnu engang stort til lykke med de flotte resultater!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint