-
Min blog

DMI's prognoser....

Vejret skifter næsten fra dag til dag....og med gårsdagens høje temperaturer og høj blå himmel i mente, var det noget af en surprise, at stille op til fredags-morgenvejr a la silende regn over Rolatorstien :-)
 
Oldfruen iklædte sig det store regndansudstyr og kom tørstøvlet både ud og hjem, men fraggerne...især de langhårede, sugede som badesvampe og var gennemblødte efter vores timelange udendørs morgen-aktiviteter...:-)))
 
På søndag skal vi til Rally-prøver i Hvalsø.....herligt med en prøve i "baghaven"...:-)))...og vi modtog forleden PM på mail....
"Vi har bestilt godt vejr", skriver arrangørerne, og FEDT....:-)))....så bliver det nok ikke det mega regnvejr, som DMI har lovet !!.....med mindre, at arrangørerne helt privat er af landbrugs-slægt....for så passer DMI's forudsigelser til prognosen "godt vejr = silende regn", hvilket på landbrugssprog kan oversættes til "regn til vores tørre marker er en gave"...:-)))
 
Anyway......uanset vejret, så glæder vi os til prøverne i Hvalsø....:-)))

1 kommentar til DMI's prognoser....:

Kommentar RSS
Paul on 22. juni 2012 20:53
Jeg er helt egoistisk i denne sammenhæng og håber på godt vejr i morgen 11-13 i Osted, når vi skal træne hos dig :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint