-
Min blog

De små ting.....

De sidste morgener har været så smukke at gå fraggel-morgentur i.....og i morges huskede jeg endelig at få lommekameraet med :-)
 
Lyset, solen, den lune tørre vind, stilheden og ikke mindst den smukke blå himmel......:-)))
Det er så dejligt at nyde disse små stunder .....og jeg skød et par fotos fra grøftekanten.....en helt almindelig grøftekant, fyldt med vildtvoksende ukrudt, græsser og andet uønsket prydhavevækst :-)))
 
Ud på eftermiddagen fik vi en klient i klinikken, som kom for at fortælle, hvor glad han var for sine høreapparater.....et sæt apparater, som det havde taget ham over et år at vænne sig til.....men nu tager han dem på hver eneste dag og har stor glæde af dem.....
Apropos glæde, så faldt snakken på evnen til at glæde sig over "de små ting".....
......og da jeg spurgte, hvad han mente med "små ting", sagde han bl.a....."at der i år ikke er huller i bladene på mine flotte stokroser", "at jeg igen kan høre fuglene synge", og "at jeg kan stikke næsen helt ned i mine hybenroser og nyde duften intenst"...:-))))
 
Da jeg her til aften gik ned i baghaven, hvor vi har jordbærplanter som vildtvoksende bunddække, kom jeg igen til at tænke på klientens ord om de små ting....:-)......for er der noget, som en håndfuld friskplukkede jordbær på en dejlig sommeraften ?..:-))) Den slags stunder fortjener at blive nydt :-))
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til De små ting.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint