-
Min blog

Så galt kan det gå.....:-)))

Så er en hel week'end ved at være til ende....en week'end uden nogen fraggelaktiviteter, ud over gåture og hygge i haven....så ingen prøver, ingen træning og mest af alt....ingen træningstanker hos Oldfruen.
 
Det er lidt af en prøvelse, når man er vant til at være på hundefarten hver week'end, men jeg tror også det er sundt at tage en week'end af og til, uden hundeaktiviteter.
 
Der er så til gengæld blevet plads til en masse ikke-hundeaktiviteter og søndag eftermiddag gik det helt galt...:-))))))
 
ALT i bryggerset blev endevendt, ALT blev vasket af....selv loftet....:-)))....og ALT er nu skinnende rent og der er masser af plads i skabene, efter at jeg har smidt ud med hård hånd.
Fandt f.eks. noget "grooming-noget"...noget som man vist nok friserer i colliepelsen forud for udstilling, så hundene ligner en million i pelsflor :-))) Vi har aldrig brugt noget af det, så ud til højre.
Fandt flere lignende ubrugte produkter og efter endt oprydning og rengøring, var der god plads i bryggersskabene.
 
Apropos oprydning, så syntes Peia bestemt ikke det er ok at Baby-Mads "roder", så hun rendte ham i rumpen hele tiden, for at rydde op efter ham, da han var på besøg i formiddags :-)))
Oldfruen havde købt nye sko til ham, og godt at skotøjsæsken ikke er større end til nr. 22......tror ikke Peia kan apportere æsken, når han bliver teen'ager :-)))))
 

0 kommentarer til Så galt kan det gå.....:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint