-
Min blog

Bella og Fragglerne...

For et par uger siden skrev en tidligere arbejdskollega til mig på Facebook.....og spurgte bl.a. om, hvordan man lærer sin hund at være "alene hjemme".

Kunne af tråden udlede, at de stod overfor deres første hvalpekøb og tænkte, at jeg kunne tilbyde nogle timers intensiv hvalpeinstruktion til den lille familie, som nu står overfor at skulle være læremestre for lille Bella, så hun kan blive verdens mest fantastiske hund.
 
Jeg er sikker på det lykkedes....for....SIKKEN EN HVALP :-))))) ...og SIKKEN ET TEMPERAMENT...:-))))))
 
Oldfruen er totalt imponeret af lille Bella...:-)))
Hun mødte mig med logrende hale og 120% tillid....det samme med Peia, Zcarlet og Cocky...i nævnte rækkefølge, og på intet tidspunkt smed hun sig på ryggen for at "overgive sig".....næ nej....hun var totalt sej og mega nysgerrig på fragglerne, også selvom Cocky er ret stor i forhold til en lille hvalp på bare 10 uger :-)))
 
Bella rendte haven rundt med fragglerne på skift, og især med Zcarlet var der gang i løbe-legen.
Bella er iskold overfor larmende zinkbaljer med bunden i vejret og som tilmed gynger, løbehjul med pigebørn ved roret, som ræser omkring ørerne på hende, havegynger in action med blaffrende stoffer og alverdens andre ting....og vi kom naturligvis omkring Oldfruens basis-emner a la "Tandbørstning ......gramse på hele kroppen.....renlighed.....hvem i familien har ansvaret for hvad.....foder...hvor meget og hvor lidt....og alverdens andre træningsemner a la f.eks. indkald......og jeg kan slet ikke få armene ned....:-)))
 
Heldige Bella...:-)))...Hun kan se frem til et fantastisk hundeliv :-))))

0 kommentarer til Bella og Fragglerne...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint