-
Min blog

Vil du ha' en bajer ???

I går blev jeg tilbudt "En bajer"...af tre ungersvende ...
 
Scenen var sat ved Shell-tanken i lokalområdet, hvor jeg skulle vaske Fraggel-jeepen, og da jeg var ved at gøre klar, kom en yngre mand....(og hvem er snart ikke yngre end Oldfruen ?), ind i vaskehallen til mig og sagde, at jeg skulle huske at tage træk-krogs-hætten af.
Spurgte hvorfor  ?....og fik svaret, at når vaskemaskinens børster kører "opad", kan den hive hætten af trækkrogen, og vupti ville den være væk. En ny koster mange penge, oplyste han, og da jeg spurgte, "Hvor meget", svarede han "Ihvertfald 35 kroner !"...:-)))))
 
Anyway....jeg tog hætten af trækkrogen og satte vaskemaskinen i gang....og gik udenfor, hvor der sad tre ungersvende og drak bajere og ved siden af lå en stor blandingshund.
 
Man er vel nørd ?...-)))
 
Kunne ikke holde nallerne væk fra hunden, og den endte da også med at slikke mig i hele ansigtet og være særdeles kontaktsøgende ...:-))))
Så var vi venner....hunden og jeg...og hvis man roser hunden, så er man helt sikkert også venner med ejeren ...:-) Præcis, som hvis man roser folk's børn :-)))
 
Vi fik en god snak om hunde og hundehold.....gutterne på bænken og den gamle Oldfrue...og pludselig sagde en af mændene,..."Vil du ha' en bajer ?"......
"Nej tak....men ellers tak...jeg skal ud og køre bil"....og i samme stund var min bilvask færdig....og da jeg gik derfra, var jeg sikker på, at der sad tre ungersvende tilbage på bænken ....med deres dejlige blandingshund...og tænkte...."Hmmmmm...mærkelig...men ok "gammel gråhåret" dame".:-)

1 kommentar til Vil du ha' en bajer ???:

Kommentar RSS
Trine on 15. juni 2012 21:59
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint