-
Min blog

Vi sir' tak...

Vi sir' tak til mave-heksen, for at hun igår morges forvandlede sig tilbage til fraggel-mave-fe :-)))
Alle hundemaver er nu fit for almindelig mad igen.....og jeg ved også, hvorfor det gik i fraggel-siffon-mås...:-(
 
Oldfruen har vundet noget lakseolie som tilsætning til hundefoderet, og jeg tænkte....."Hvorfor ikke bruge det?"....
 
Tidligere...i "gamle dage" ....før Orijen foderen tog sit indtog på Rolatorstien, brugte jeg altid lakseolie som tilsætning til hundenes foder.....men efter vi skiftede fra BARF til Orijen tørfoder, droppede jeg "olien".
 
Hvordan jeg så lige kunne tro, at jeg bare kunne tilsætte en anelse olie ovenpå hundemaden, uden at det fik splint-konsekvenser, må idag være mig en gåde....for....med så lille en mængde, som jeg tilsatte, undrer det mig stadig, at alle 3 fraggler fik så meget tynd mave, at det tog flere dage at få dem på rette foderkøl igen..
 
Anyway.....nu kører det igen..:-)))....og apropos kører....så er der flere der har spurgt...."Hvorfor skal du ikke til Albertslund-prøverne næste week'end ?"
 
Som tidligere skrevet, så har jeg nu masser af tid....og jeg nyder at være "færdig" med Peia....nyder at vi fremover kun skal hygge i RallyChampionklassen.....nyder at træne Zcarlet færdig på både Rally og LP3-plan....og jeg har masser af tid..:-)))
 
Når jeg tænker tilbage, så har vi stort set vundet det der er at vinde på collieplan....Cocky er blevet Årets Hund i DCK og han har vundet DSS Landskonkurrencen i LP1. Peia er blevet Årets Hund i DCK flere gange og har vundet DSS Landskonkurrencen i LP2....og Zcarlet er blevet Årets Hund i DCK flere gange og har også vundet DSS landskonkurrencen.
Peia og Zcarlet har været udtaget til DM i lydighed de sidste 3 år.....så hvad mere kan jeg forlange ???
 
Vi sir' tak.....og nu skal vi nyde træningen og prøverne i fulde drag fremover :-)))
 
 

0 kommentarer til Vi sir' tak...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint