-
Min blog

Når tandfeen forvandler sig...

Oldfruen var til tandlæge igår....i Lyngby...!!
Det tog det meste af dagen og dermed var der brugt en feriedag på "ingenting"....og dog.....for, når tandfeen forvandler sig til en heks, må der skrappere midler i brug :-)))
 
Så, Oldfruen afsted ....nu for 2. gang til Lyngby til røntgen, måling og rensning af "stakittet"...:-)
 
Jeg har døjet med "besværlige" tandmellemrum i overmunden i 20 år nu.......jo den er godt nok....jeg er virkelig så gammel :-)))...og efterhånden nytter det ikke mere med tandtråd, tandstikker og diverse rensemidler.....nu skal tandkødet opereres væk...! ...og igår var der forundersøgelse og en hel times tandrensning på tand-tapetet....:-))
 
Er lidt øm i gebisset idag....men det er også fedt, at "nogen" tager over i situationen og sætter ind, hvor der kan sættes ind, istedet for at jeg kæmper og kæmper med intens tandrensning, uden helt at lykkes år efter år :-)
 
Hen over sommeren og efteråret venter der adskillige ture til Danmarks dygtigste tandlæge...hvoraf forundersøgelserne forud for operationerne nu er overstået....:))))
 
Apropos overstået....så har fragglerne endnu ikke helt overstået deres "tynde maver"....og dog....Zcarlet er helt ok, Cocky har en anelse splint tilbage....og Peia har desværre ikke fået styr på sin mave endnu...:-(
 
Jan er ved at være træt af at agere gulvvasker og udluftningsagent, når han kommer fra job, så idag lagde han til morgen afdækningspap ud over hele gulvet i bryggerset.....og da han kom fra job, kunne han fluks samle pappet sammen uden at skulle vaske tæpper, måtter og gulve..:-)))
 
Jeg håber at mave-heksen hos Peia, forvandler sig til en fe iløbet af natten....:-)))
 
 

0 kommentarer til Når tandfeen forvandler sig...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint