-
Min blog

Rally, regnvejr og ristaffel...

Dagen var afsat til et Rally Championkursus hos Johanna Allanach.....et kursus på "champion-begynderplan"....for det er der vi er nået til.....Oldfruen og Peia ...:-))
 
Vejrguderne havde ikke læst DMI's vejrprognose.....så vi fik rigelige mængder regnbyger hele formiddagen....men den slags detaljer, slår ikke en regn-vaske-ægte nørd ud :-))) Jeg var klædt på til dagen og Peia vil arbejde uanset vind og vejr....bare der er godbidder i farvandet....så vi var HELT klar til Johanna's herlige udfordringer ...:-)))
 
TUSINDE TAK FOR ET SKØNT OG SÆRDELES INSPIRERENDE RALLYKURSUS ...:-)))) ....jeg har noteret ugens lektie...2 minutters træning hver dag, i at bakke væk fra fører....og om en uge kan Peia bakke 5 hundelængder væk....:-))) Vi starter imorgen tidlig klokken 06:30....:-))
 
Jeg var nødt til at lufte de to andre fraggler et par gange i løbet af dagen....for....hele styrken har tynd mave....en "event", som jeg aldrig tror vi har været ude for før. Ikke med alle tre på en gang.
 
Ingen af dem er nedtrykte og "kede"....og de har masser af appetit på både træning, leg og mad....så jeg tilskriver det ikke den helt store katastrofe....og alligevel er jeg jo nødt til at få hold på maverne igen.....så jeg kogte ris i rigeligt vand og blandede det med en lille portion af deres vanlige mad.....så ser vi hvordan mave-verdenen ser ud imorgen.
 

0 kommentarer til Rally, regnvejr og ristaffel...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint