-
Min blog

Peia altså....:-)))

Oldfruen har været ude og undevise idag....og vi fik sat "Think, plan, do-fokus" på flere af de "aktive" øvelser på LP2/LP3 niveau......især fremsending, indkald med stop og apportering.

To instruktørtimer går hurtigt....og jeg benyttede lejligheden til at træne LP med Zcarlet bagefter......træningsgrejet var jo fremme...:-)) 
Zcarlet har pludselig fået en fobi mod udlagte apporter, og kan slet ikke finde ud af retningen, når jeg dirrigerer hende til henholdsvis højre og venstre.
 
Back to basic Oldfrue....og helt forfra igen.....så jeg måtte bide i "om-igen" planlægningen....og helt tilbage til "udlagte apporter" uden apporter !
Frem med musemåtter og godbidsskåle den kommende tid.
 
Apropos apportering, så er Peia altså utrolig...:-)) I ved det alle sammen....hun apporterer hvad som helst.....næsten....og når hun finder noget, som hun mener kan byttes for en godbid, kan hun sidde helt stille i "timevis", og bare vente på, at jeg får øje på at hun sidder der.
 
Det gjorde hun her til aften.....og da jeg endelig fik tanken..."Hvorfor sidder hun der hele tiden og bare kikker på mig", så jeg en lille bitte tingest i hendes ene mundvig......en tandstikker !!!
 
Peia havde fundet en tandstikker på gulvet og apporteret den....:-)))) Peia altså...:-)))))))))

0 kommentarer til Peia altså....:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint