-
Min blog

Home....sweet fraggel home...:-))))

Så er vi hjemme igen....:-))
 
Spoler jeg tiden tilbage, så røg fragglerne i bilen klokken 09:10 i Allinge på Bornholm...og efter færgefart og turen hjem, kom de først ud af bilen igen klokken 14:30....det er godt og vel 5 timer+ i bilbur...!
 
De klarede turen tip-top...hele flokken....sov det meste af tiden....men jo nærmere vi kom "hjem"....jo mere var der liv i buret...:-)))))
 
Tror Jan har savnet dem lidt :-)))) ...og jeg er slet ikke i tvivl....fragglerne har savnet ham og også savnet at lege vilde fraggeldyr....så det brugte de så tiden på, imens Oldfruen læssede bil af og pakkede ud :-))
 
Sikken en skøn ferietur :-)))))))))))) Tusinde tak til Lisa og sheltierne for en pragtfuld tur....:-))))
 
Apropos Lisa Juul....så tog hun afkørslen til Brøndby, da vi landede i Danmark....og jeg ved, at hun cirka en halv time senere tog en afkørsel mod Odense....for at hente sin nye bordercollie-dreng "Speedy"...:-)))) Har allerede givet ham kælenavnet "Hjulspind".....for....alias Marianne Jensens navngivning af sine hunde..."Yatzy Jensen" m.v....så må Lisa's border komme til at hedde "Speedy Juul"....hvilket kun kan blive til "Juul-spind" i min Oldfrue tankegang :-)))))

0 kommentarer til Home....sweet fraggel home...:-)))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint