-
Min blog

Øen rundt i blæsevejr....

Luften er frisk på Bornholm.....og vi er godt gennemblæste efter dagen tur....:-))
 
Startede ved Hammer Sø.......øj hvor er der smukt.....bagefter drog vi videre til Hammershus.....hvor vinden stod som en strid blæst om ørerne på os....men derop skulle vi....og det er imponerende, at betragte de mega tykke ydervægge.....og vindueshullerne hvorfra der var "vandkik"...:-))))
 
Turen fortsatte til øens største rundkirke......og derfra videre til Svaneke for at hente flere flødeboller....for Oldfruen kom til at spise den, jeg købte den første dag, og jeg kan ikke komme hjem til en slikmund som Jan og fortælle hvor fantastiske flødebollerne er, og så ikke have nogen med hjem  :-)))
 
Derfra videre til Christianshøj ....og en frokost som selv Mr. Übernørd ville have misundt os..:-)))) Der var godt nok ingen mærkelige fisk på tallerknen..:-)))
Christianshøj er et helt specielt spisested....maden er økologisk og totalt i top......og en del af betjeningen bliver forestået af udviklingshæmmede, som er en del af stedets slogan..."Nytænkning i gamle rammer i naturskønne omgivelser".
 
Så tog vi på skovtur med Fraggelflokken.....og sluttede af med en kop kaffe på en bænk i solen....:-))))

0 kommentarer til Øen rundt i blæsevejr....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint