-
Min blog

En lang LP-dag.....

Dagens LP-prøver på Bornholm blev en lang, blæsende og også lidt kold dag.
Vejret skiftede mellem sol og skyer og indimellem strøg der et par regndråber ind over pladsen. Hedigvis drev de større byger udenom.
 
På Zcarletplan har det været en kæmpe succes....også selvom det samlede point-resultat ikke er af det store.
 
Zcarlet lå superflot i dagens fællesdæk....:-))))) Alle 4 minutter.....og hun fik et 10-tal for øvelsen.
 
Så var Oldfruens prøvekriterie i kassen, og resten var stort set ligegyldigt...:-))))
 
Desværre var der tabt godbidder midt på banen, og dem spottede Zcarlet midt i "fri-ved-fod"....stoppede op og guffede i sig og fandt først sin "plads" igen, da hun var sikker på, at der ikke var mere "græs-buffet".
Egentlig skulle hun have haft 0 for den øvelse, for hunden må ikke være flere meter fra sin fører, men Erling Olsen som var dommer, mente at hun skulle have et 5-tal for hun gik egentlig pænt, lige til hun mødte "måltidet" :-))))
 
Resten var en blanding af "skod" og pæne LP3-takter.....og jeg havde besluttet forud for dagen, at jeg ville give den maks. gas i forhold til at støtte Zcarlet, rose hende og juble mere end jeg normalt gør til prøver, og i det hele taget gøre prøven til en fest for hende....og hvad tror I så der står i dagens "Helhedsindtryk" ??
 
"En arbejdsvillig hund, som arbejder med god kontakt til fører. Fører arbejder pænt og støtter sin hund godt, men skal passe på, at støtten ikke bliver for overdrevet. Synd at en enkelt øvelse kikser."
 
Fnis....:-)))))) ....dejligt at det lykkedes mig at give Zcarlet mega meget støtte og fest under prøven....tilmed så meget at dommer Erling Olsen, syntes at det var "lige rigeligt".
Nå, han ved jo heller ikke noget om, at Zcarlet ser spøgelser, når han og prøvelederen sjosker bagved os i diverse øvelser, og jeg må erfare, at Zcarlet ikke så nogen i hvide lagner til dagens prøve......:-)))))
Der er prøve igen imorgen, men vi har meldt fra.....for det har været en meget lang dag (der var først præmieoverrækkelse kl. 18:00) og især Cocky og Peia har siddet i bilen i mange timer.
 
Nu vi er på Bornholm, er det også dejligt at komme ud og se noget af øen og dens seværdigheder, så vi bruger dagen imorgen på sight-seeing og hundehyggeture i det grønne og ved det blå....for der er stort set vandkik, uanset hvor man befinder sig :-))))

0 kommentarer til En lang LP-dag.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint