-
Min blog

Helt eller halvt klar ???

Vi har været til Rally-prøver idag...og set-uppet var SpanielKlubben i Lellinge ved Køge.
 
Peia debuterede helt uforberedt i Championklassen, fordi der i ugens løb blev annonceret efter hunde der kunne stille i Championklassen, så man kunne opnå mulighed for, at udlodde en "pind", hvis der til stævnet var en hund der gik til de mega flotte point som kræves, for at få en pind i den klasse.
 
Så vi meldte til....-)))...vel vidende, at vi ville komme hjem med en "IB'er = Ikke bestået"..:-)))
 
Peia og Oldfrue er hverken helt eller halvt klar til den mega svære klasse...og dog....måske er vi halvt klar....for vi fik på dagen 63 point og det er da over halvdelen af mulige point...:-)))))
 
Jeg var meget tilfreds med Peia's performance......"bakke på højre side" sad lige i collie-skabet....og jeg mistede først kontakten med hende i sidste øvelse på banen, som var "fremsending til kegle".....hvor Peia helt sikkert hørte en kommando a la "Fremsendig til godbidsskål i fristende 8-tal" som var 2. sidste skilt på banen :-)))))
 
Dommer Pia Johnsen havde følgende kommentar til Peia og Oldfruen bagefter..."Da det er allerførste gang I er på Championbanen, skal I være glade for jeres performance......der er øvelser som Peia endnu ikke kan, og så presser hun dig meget, hver gang I skal venstre om. Det jeg har set idag viser, at I helt klart har potentiale til at være i denne klasse :-)))
 
Så var Oldfruen glad :-))))...og bagefter var det Zatanens tur i Expertklassen.
 
Det var varmt....mega varmt...og måske var det årsagen til, at Ærespladsen var "dæk" og ikke "sit", som vi har oplevet meget på det seneste.
 
Da Zcarlet var færdig på Expertbanen, "var dommerkommentaren...."Det ser legende let ud for jer at være på rallybanen....kun to gange slog hun fra et øjeblik"....
 
Zcarlet fik 98 point....og blev 2. vinder på dagen. Samme point fik 1. vinderen, men den border-ekvipage gik lidt hurtigere end Oldfruen og den Zkaldede og havde dermed en bedre tid. :-))))
 
 

1 kommentar til Helt eller halvt klar ???:

Kommentar RSS
Paul on 28. maj 2012 21:04
I er helt klar!!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint