-
Min blog

Stadig på "Huawei"....

Oldfruen er stadig på "Huawei"....mobilt trådløst....og hold da op hvor er vi kun mobile i splitsekunder :-))) :-(((
 
For det første virker det trådløse kun udendørs....og for det andet, så er det ikke farten på nettet der giver et Oldfrue-kick :-)))
 
Apropos Oldfrue-kick, så afholdt jeg igår to foredrag for DGI-instruktører i Middelfart...og hvilken succes :-)))
 
Første kursus handlede om "Rally-lydighed" og andet kursus var om "Intro til klikkertræning".
 
Jeg var helt høj, da jeg kl. 18:45 var færdig med at pakke mit grej sammen....og det var lidt fedt, at turen hjem varede 1½ time....så havde jeg god tid til at lande tankemæssigt efter dagens 2 foredrags-dont :-))))
 
Apropos Oldfrue-kick....så spolede jeg fra morgenstunden lige tiden 30 år tilbage....:-))) Vejret var præcis det samme som idag....og lad mig i den forbindelse ønske min yngste datter Maria......I ved.......hende med "Baby Mads"....ET KÆMPE STORT TILLYKKE MED 30 ÅRS FØDSELSDAGEN :-))))))))
 
 
 

0 kommentarer til Stadig på "Huawei"....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint