-
Min blog

Helt ærligt ...!!

Helt ærligt......så blev Oldfruen noget skuffet og ked....da jeg idag på FB læste en debat på "Rally-Lydighed".
 
Indlægget handlede om, at en deltager på Collieklubbens LP/Rallystævne igår, følte sig skuffet over at have modtaget en "brugt" pokal, i forbindelse med, at hun var blevet Rally Champion.
 
Det som irriterer mig mest er, at der straks er nogen der istemmer og "synger med"....uden at have noget som helst at have det i...! 
 
Jeg måttte reagere.....har selv tidligere været medarrangør af Collieklubbens stævner....og også "Landskonkurrencen" .....så jeg ved godt, hvor mange frivillige aftentimer og kræfter der skal lægges i at få sådan et stævne på benene.
 
Jeg var selv til Collieklubbens LP/Rallystævne igår....alt klappede....også vejret :-))) Herlige omgivelser, masser af plads, tidsplanen holdt...præmierne var flotte og store.....herlige ternede rosetter....og selvom vi ikke fik noget af det med hjem, så er jeg lige så glad idag, som jeg var igår :-))) Og er det ikke det som det handler om ???
 
Handler konkurrencer ikke om at komme ud og afprøve, hvor langt man er med sin hund i de dicipliner, som man gerne vil konkurrere i ? For mig handler det bestemt ikke om, at få en roset eller en pokal (ridset eller ej)..:-)))
 
Helt ærligt....da jeg læste indlægget på FB tænkte jeg...."Hvor er vi dog forskellige....alle os der deltager ude på "banerne"....
 
Tak til LAU for endnu et flot arrangement...håber dem der er utilfredse med præmierne, vælger at gå til prøve et andet sted fremover, for Collieklubben har bestemt ikke problemer med at fylde deres prøver op :-))))))
 
 

2 kommentarer til Helt ærligt ...!!:

Kommentar RSS
Nette on 20. maj 2012 20:48
"synes godt om"
Besvar kommentar


Anni Pedersen on 21. maj 2012 09:44
Det er mig der blev skuffet over min championpokal og straks skal det tolkes som om jeg er utilfreds med konkurrencen i helhed.Det er jeg IKKE og jeg ved godt hvor stort et arbejde der ligger bag. Ja og præmierne var fine og store flotte rosetter som man får når man bliver nr. 1-3 i diverse klasser. Dette kan man blive rigtig mange gange i hundens liv, hvis man er dygtig nok og her ville jeg være mere end tilfreds med en lille pose guffer. Og i al almindelighed kommer jeg for at bestå klassen, så jeg kan se vi er blevet gode nok til en "pind" og ikke nødvendigvis en præmie, men når jeg så har knoklet rigtig mange timer for at opnå resultater nok til endelig at blive champion, synes jeg også jeg fortjener at få noget med hjem som et minde og noget jeg gerne vil have stående eller kan bruge, det kan være en pokal en glasting eller keramik. Klubben bruger penge på rosetter og tid på at få fat i sponsorpræmier til mange deltagere, men vil ikke ofre noget på en der bliver champion og det er det der undrer og skuffer mig. Nogle klubber spørger ved tilmelding om man har mulighed for at bliver champion og kan så forberede sig på det og nogle klubber har så fundet ud af at det selvfølgelig ikke er alle der så bliver champion og derfor giver et gavekort til en senere tilsendt pokal eller roset som bliver eftersendt oven i købet med navn, dato og titel. Men tak for en ellers god konkurrence og jeg kan jo ikke tilmelde mig en anden konkurrence et andet sted og så opnå at blive champion igen med samme hund. Mange hilsner Anni og Cheri
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint