-
Min blog

Der må være en grænse....

Der må være en grænse...og idag gik den fra Rolatorstien til Esbjerg !
 
I fysisk forstand blev det kun til en tanke om at køre til Esbjerg, og i praksis meldte Oldfruen fra, til den tilmeldte rallyprøve.....for det første, fordi Princesse Peia helt uventet, pludselig og meget hurtigt, er blevet RallyChampion....og for det andet....så kører jeg ikke 600 km, samt lægger 440 kr. oveni i form af bropenge, for at få chancen for at erhverve en rallypind til Zcarlet. Helt ærligt....det kan en Helligdag bruges bedre og mere økonomisk til...:-)
 
Peia er også meldt til RallyExpertklassen i Årslev på Fyn på søndag....og jeg skrev i dag til arrangørerne, om muligheden for at stille med Zcarlet til prøven i stedet for.
Svaret kom på mail....NOPE.....DER KAN IKKE SKIFTES HUND...."Men jeg var da velkommen til, at flytte Peia til Championklassen på dagen."
 
Der må være en grænse....jeg tager ikke til Fyn, for at indkassere en IB....for Peia er hverken helt eller halvt klar til at stille i Championklassen.......så mon ikke jeg kommer til at bruge søndagen på "PowerPoint" programmet i stedet for :-)
 
Apropos PowerPoint....så er der gang i tastaturet for at blive færdig med Oldfruens præsentationer til næste week'end.
 
Turen går til DGI Agility Convention, hvor jeg skal holde 2 foredrag...hver af 2½ times varighed.....det ene om RallyLydighed og det andet om Klikkertræning. Læs mere her.

0 kommentarer til Der må være en grænse....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint