-
Min blog

Kære hundeejer,

Kære hundeejer, ....sådan starter et brev som jeg har modtaget idag.
 
Afsender er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København, som er i gang med et forskningsprojekt, der skal se på forholdet mellem mennesker og hunde.
Sammen med DKK har de udvalgt nogle hunde, som har været til mentaltest og i den forbindelse er Zcarlets stambogsnummer blevet udtrukket.
 
Forskningsprojektet er lidt "utraditionelt" idet det handler om forholdet mellem ejer og hund....og ikke som man oftest forsker i, nemlig sundhed og sygdomme.
 
Oldfruen har allerede været på den angivne internet adresse og givet sine svar til undersøgelsen, som handler om alt det "hverdagsagtige" mellem hund og fører.....men der er også andre "sjove" spørgsmål....f.eks. skal man oplyse, hvor mange gange man har været til prøve/stævne med sin hund. 
 
Som hundetosse syntes jeg, det er vældig sjovt at være med i den slags undersøgelser, og jeg håber at forskningsgruppen kan få en masse brugbart ud af alle de indkomne svar.
 

1 kommentar til Kære hundeejer,:

Kommentar RSS
Karin Mortensen on 18. maj 2012 10:11
Hej Conni Cloie´s stambogs nr er også udvalgt, og vi glæder os til at besvarer skemaet. Det lyder til at være et anderledes forskningsprojekt.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint