-
Min blog

Oldfruen tror på det...

Jeg tror på det....Peia skal være Oldfruens Rally stjerne resten af hendes tid :-)
 
Siden jeg startede fra scratz med rallytræning af Peia for snart ½ år siden, og i den forbindelse samtidig koblede mit "Think, Plan, Do" koncept på...ja, så er det bare gået fremad.
                                                                Foto: Annie Larsen
Vi har været til x-antal prøver i Expertklassen siden...og det er blevet til 92, 96, 93, 96, 95 og idag 94 point :-)))
 
Igår blev Peia Rally Champion, og idag var der prøve igen....i expertklassen....for Peia skal lige have et par måneders morgentræning, før vi forventer at være startklar til championklassen :-))
Oldfruens tempo var bevidst lidt hurtigere på banen idag, og det gik rigtig fint...lige indtil øvelsen "spring" efterfulgt af "fristende godbidder"......Oldfruens hadeøvelse med Peia, for Peia har allerede ved startskiltet lokaliseret godbidsskålene og det er næsten umuligt at overholde "Peia-selvkontrol", når der står en ymerskål med ristede hele cocktailpølser for enden af et spring :-)))))
 
Det gik rimeligt, med at kalde Peia på plads, efter hendes flugt over springet på cocktailpølsejagt...og jeg fik kontrol over hende, inden hun nåede pølseskålen..... :-)))
Alt ialt 94 point til en top tunet Princesse Peia...:-))) Oldfruen er glad og stolt :-)))
 
Zatanen skulle også på expertbanen idag....og det gik eminent...lige til der manglede 1 minut af ærespladsen "sit foran". "Hvorfor sidder jeg her", signalerede Zcarlet, der aldrig er trænet i den øvelse...så hun lagde sig ned. Det kostede 10 point og vi sluttede med 87 !!! Et minut i sit, skilte Zcarlet fra 87 til 97 point i expertklassen :-))))
Oldfruen var lykkelig og glad alligevel....for det har været en skøn dag i Måløv :-)))
 
Peia stressede næsten ikke....Zcarlet har lavet sine egne succesfulde fællesdækker rundt omkring i området...med og uden sutteklud....og hun gik det bedste hun havde lært i rally. Det er jo ikke hendes skyld, at hun ikke har lært "sit foran". Cocky havde sin helt egen fest :-))) 100% udenfor pædagogisk rækkevidde.....mega inkontinens og savlede konstant....
Skal da lige love for, at han havde fået færten af dagens løbske tæver på området, hvilke der var nogle stykker af :-)))

0 kommentarer til Oldfruen tror på det...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint