-
Min blog

Think, plan....jappa dappa doooooooooo :-))

En spooky dag er ved at være til ende..:-)))
 
Startede med at uret ringede klokken 05:30....blev dog liggende til 05:45....og drog så afsted mod Måløv klokken 07:07....
 
Dagen var dedikeret til Peia....helt og aldeles til Peia...og da Zcarlet nu er blevet Rally Øvede mester og dermed rykket op i samme klasse (expert) som Peia, så startede jeg dagen i Målev med at aflevere startbøger og spørge, om det var muligt, at rykke en af hundene frem til performance senere i klassen....for....jf. programmet var der kun 3 hunde mellem Peia og Zcarlet, og da man i expertklassen skal sidde æresplads for den forrige hund....ja, så var der reelt kun 2 hunde mellem mine fraggler, hvilket tidsmæssigt var omkring 5 minutter.
 
Det kunne jeg ikke overskue...og især ikke fordi Peia kræver en del opvarmning (læs: brænde overskudsenergi af)...så jeg meldte Zcarlet fra til Rally, da sekretæren ikke kunne love, at der kunne blive mere tid mellem mine hundes starter.
 
Men....lige da klassen skulle starte, kom dommer Trine Dyrgaard hen til mig og sagde..."Hvis nu vi flytter Zcarlet ned til 2. sidste hund i expertklassen, vil du så ikke gå op med hende alligevel ??"....og "Jo"....det ville jeg rigtig gerne.
 
Kæft det blæste.....skilte og numre forlod i rask strøm banen og jeg tænkte ...."det bliver svært det her"....men.......på resultattavlen blev det "let" :-)))
 
Peia gik fint...men....begyndte at stresse, da vi var halvvejs gennem banen....og da jeg i forvejen gik langsomt, for at dæmpe hendes energi, satsede jeg og satte farten yderligere ned....og resultatet blev 95 point og titlen DKRLCH er i Princesse-kassen :-)))))))))) Kæft jeg er stolt af Peia :-))))))...og lidt af mig selv...(fnis)..:-)))
 
...for....dem der har fulgt Peia's vej til championtitlen ved, at vi ikke er kommet sovende til pokalen, som vi fik med hjem idag :-)) Det har været målrettet træning hele vejen....og jeg sender en stor tak til Paul Lysholdt, som vi gik til Rally-træning hos i vintermånederne....det var på dette hold, at jeg fik troen på, at der måske var en titel i Rally forude til Peia :-))) Tusinde tak Paul :-))) Think, Plan, jappa dappa doooooooo.....:-)))
 
Apropos resultater....så debuterede Zcarlet i expertklassen....vi har ikke trænet denne klasse....har 100% fokus på dækøvelse med fører i skjul til LP3 brug.....men...da Zcarlet blev øvedemester til sidste prøve, og var tilmeldt i øvedeklassen idag også, så måtte hun gå på i expertklassen som grønært :-)))
Det blev en fantastisk debut for Zatanen.....98 point...2. vinder og dermed første expertpind i fraggelhus :-))))
 
 

0 kommentarer til Think, plan....jappa dappa doooooooooo :-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint