-
Min blog

Det var den week'end....

Det var den week'end.....og hvor har den været "mærkelig"....
 
Oldfruen skulle have været til Internationale LP-prøver i Roskilde.....både lørdag og søndag....men....da Zcarlet er for ustabil i fællesøvelserne valgte jeg at melde helt fra....og så fik week'enden pludselig en helt anden drejning :-)
 
Vi har været på planteskolen, plantet baghaven til, lavet rengøring overalt på matriklen, vasketøjskurven er helt i bund, vinduerne er pudset...både udvendig og indvendig....og idag var der "senior-fraggel-besøg" hos Oldfruens forældre :-))) De har også en collie....en tricolour tæve, som snart fylder 10 år....men det ved hun åbenbart ikke...:-)))...for hun fræser afsted og vil lege vilde dyr, når fragglerne kommer på besøg :-)))
 
Et fast ritual er, at jeg soignerer hende med kam og saks på poter og ører, når jeg kommer, og idag var ingen undtagelse :-)) Hun er ikke helt vild med saksen....men det går meget bedre end tidligere :-)))
 
En hjemme week'end på 3 dage giver også stof til Oldfrue-eftertanke....for....det har faktisk været rart og hyggeligt "bare at være hjemme".....og jeg er sikker på, at fragglerne har hygget sig lige så meget, som når vi er på prøve-farte hele tiden.
 
Apropos prøvefarten....så er der dømt fuld skrue de kommende to week'ender....:-)))) Først Måløv lørdag og søndag.....ugen efter Collieklubben, Esbjerg og Årslev på Fyn.....:-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Det var den week'end....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint