-
Min blog

Hvad kan man få for en Bededag ??

Hvad kan man få for en Bededag ???
 
På fraggelplan var der mega kødben fra Slagtergården i Holbæk....økologiske og kæmpestore....og på Peia-plan er der gnasket uafbrudt fra klokken 9 i morges til klokken 16:00 i eftermiddags....og hvis man kikker på kødbenet, så har hun i løbet af dagen kun fået "hul" på et enkelt  marvhjørne.... :-)
 
På Oldfrueplan fik jeg plantet flere af havens krukker til, vasket en del af mit vinterfraggeltøj, svinget rengøringskludene og malerpenslen indendørs.....og Jan satte sommerhjulene på min Fraggel-jeep....og i skrivende stund er vi ved at være matte...hele flokken ...:-))
 
Imorgen skulle dagen i teorien have stået på Internationale LP-prøver i Roskilde...men....da Zcarlet er noget ustabil i fællesdækken, har jeg valgt at fortsætte det praktiske arbejde på hjemmematriklen, så vi kan komme hele vejen rundt, inden det går løs med prøver de kommende uger, hvor Oldfruen skal en del på farten ..:-))
 
 

0 kommentarer til Hvad kan man få for en Bededag ??:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint