-
Min blog

Lortedæk...:-)))

Så blev det mandag igen....altså igår :-))....og mandagstræningen bød endnu engang på fokus i de "svære øvelser" på Hollywood-holdet på Lyngholm Hundeskole..:-)
 
Fru Skrap lagde ude med at genne os på fårefolden....efter at hun selv havde gennet fårene ind på en anden fold....og så var der ellers dømt fællesdæk for mulige og umulige hunde og hundeførere med og uden hang til fårelort under skosålerne :-))))
 
Godt jeg havde Zcarlets "sutteklud" med......og så blev der eller afdækket i stor stil......imens vi forsvandt bag hjørner og hække.....ned af store bakker og ud til vores biler for at tage i bildørene.......alt imens hundene skulle ligge i fællesdæk.
 
De forskellige dækøvelser varede ca. 45 minutter...!....men så havde vi stort set også været landstedet rundt. 
 
Vi trænede langt ud over tiden.....og sluttede af med at konstatere, at vi gerne vil have ekstra træningstid i denne skønne aftenlyse periode, så vi skitserede lige et muligt oplæg til næste træningsrunde.
 
Fru Skrap må være gået i tænkeboks natten over, for allerede i dag kom "invitationen til næste mandagsrunde"....og den byder nu på 1½ - 2 timers træning hver gang.......masser af LP på detaljeniveau....og især de allersværeste øvelser for den enkelte hundeekvipage skal der pilles ved.......krydret med rallybaner og andet sjov, som man kan gå til og fra, i det omfang man har lyst :-)
 
Oldfruen er med igen...:-)))....og med ekstra træningstid betyder det, at både Princessen og Zatanen kommer på banen samme træningsaften den kommende tid....:-)))

0 kommentarer til Lortedæk...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint