-
Min blog

Madsen og løverne ..:-))))

Dagen bød på flere spændende hundeevents.....bl.a. Nørdtræning i Kr. Hyllinge og kikke på til DCK's mental beskrivninger syd for Næstved....noget jeg faktisk havde planlagt at deltage i....men jeg fravalgte begge dele.
 
Man kan ikke være alle vegne, og jeg kunne godt mærke igår, hvor jeg var på farten hele dagen, at jeg trængte til en "fridag", forstået på den måde, at jeg ikke skulle ud og køre på fraggelplan...
 
Sov "længe",...og så meldte "Madsen og Maria" sig op ad formiddagen :-)))))))))
 
Knægten kan gå nu.....:-))) Bare et par skridt uden at holde i noget....og han er totalt cool, selvom han af og til får en bule i panden, fordi benene endnu ikke kan bære på usikkert underlag :-))))
 
Zcarlet er bange for Mads, når han laver hurtige bevægelser, og vi trænede på det idag :-) Masser af guffer til Zcarlet for at "være i stue med Mads"....og efter en times tid, kunne vi slippe Zcarlet løs, uden at hun reagerede "nervøst" over at Mads var til stede.....og så gik der træning i den...:-)))
 
Maria og Mads fodrede løs på løverne i fraggelcirkuset og Zcarlet glemte helt, at være bange for Mads, da han havde masser af guffer til uddeling :-))))

1 kommentar til Madsen og løverne ..:-)))):

Kommentar RSS
Yvonne/Gemdales on 2. maj 2012 09:09
Bra jobbat!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint