-
Min blog

Løvernes Konge ..:-)

Det var noget af en kold tyrker, at gå til officiel LP-prøve i Viby Sjælland idag....men.....jeg har lovet Fru Skrap, at følge vores aftalte plan....og på en dag som idag, føltes det som om, jeg var holdt op med at "ryge" i mandags, og idag var jeg bare totalt nikotin-abstinens-nørd....og havde lyst til at prøve Zatanen af i fællesdækken, sammen med en smøg....for en enkelt smøg er jo "ikke vanedannende"...!!!
Jeg overvandt mine abstinenser :-)))...gjorde som Charlotte og jeg har aftalt....tog "sitten" og meldte fra i "dækken", hvilket betød, at jeg ikke kunne få kritik, bedømmelse og point....
Sådan er de nye regler i LP...man kan ikke "tage et 0 i en øvelse" og få point i resten af programmet, så jeg valgte fra for ikke at give Zatanen endnu en dårlig oplevelse i dækken.
 
Skidt pyt....Zcarlet sad i fællessit til maks. point....i dækken (som vi havde frameldt), lå hun i dæk med fører i skjul med sin "sut" et andet sted på banen.......og hun lå fint i 2 minutter :-)

Så har man som Oldfrue bare at være glad...men det er lidt svært, at syntes at alting er fantastisk, når man har en hund, der ikke kan koncentrere sig 100%, når der er forstyrrelser i oplandet.
 
Apropos forstyrrelser....så regnede det allermest...... da Zcarlet skulle på banen ....og der var samtidig en fodboldkamp 5 meter fra LP-ringen :-(( ...hvilket ikke bidrog til en top performance...men vi arbejdede os igennem programmet uden at skele til forfløjne bolde....:-)
 
Det var åbenbart ikke så elendigt som jeg følte, for Onkel Erik havde lovet at bedømme Zatanen ....og da vi kom ud af ringen, så det ikke værst ud...:-)))
 
Apropos prøven i Viby....så luftede jeg hele fraggelflokken mange gange i løbet af dagen.
Midt på formiddagen gik vi endnu en luftetur, og på vejen tilbage til bilen, kom der en lille pige på ca. 3-4 år frem fra en parcelhus have. Hun stod et øjeblik....vendte så omkring ved synet af Fragglerne...og råbte højt...."MOR MOR...DET ER LØVER !"...:-))))))))))))))))))))))))  Moderen kom omgående frem bag en parcelhushækken og konstaterede med et smil, at det ikke var løver.... men bare hunde. Den forklaring købte den lille pige ikke :-)))) ....og resten af dagen har Cocky haft tilnavnet "Løvernes Konge" :-))))))
 
 

0 kommentarer til Løvernes Konge ..:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint