-
Min blog

Gå hjem og læs....

"Gå hjem og læs",.....sagde Charlotte Lyngholm igår til vores træning.
 
"Gå hjem og læs Pauls blog fra Ken Ramirez foredraget......det er fantastisk læsning.....og så tager vi en snak om det en af de næste træningsgange..."
 
.....og så blev der ellers fulgt op på vores "lektier"....dem fra vores videoaften "for længe siden".....og nye lektier blev lagt oveni.....og vi kørte langt over tiden, idet der blev indlagt "spørgetid", for særlige udfordringer for de enkelte hundeførere.....og til sidst blev vi belæst omkring langsigtet træningsstrategi og om fastholdelse af træningsmål.
 
Tak Fru Skrap :-))) Det giver totalt mening, som Johanna ville have sagt :-)))
 
 
Apropos træning, så havde jeg medbragt et af mine nye fine felter......og det blev lagt ud ved siden af "et traditionelt gult felt". Hold da helt op, hvor den grønne farve trak hundene som en magnet.......set-up'et var grønt felt og gule kegler og gult felt med orange kegler. Den grønne farve ...mod det grønne græs var overraskende det, der faldt tydeligst i øjnene på hundene.
 
Det bliver interessant at se, hvordan det orange felt er i forhold til det gule, når de to farver bliver lagt ud ved siden af hinanden.
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Gå hjem og læs....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint