-
Min blog

Princesse Peia og pind nr. 2....

Princesse Peia og pind nr. 2 blev en realitet idag :-))))
 
Scenen var sat i Ølstykke...hvor Zcarlet skulle prøve kræfter i øvede klassen i forhåbning om, at opnå sidste og 3. pind i den klasse...og hvor Oldfruen valgte at sætte alle træningssejl på Princesse Peia i Expertklassen :-)))
 
Vi gik linen ud.....i begge klasser...og Zcarlet blev Rally Øvede mester på dagen og Peia fik sin Rally Expert pind nr. 2 i den svære klasse :-)))
 
Der var udtagelse til DM i dagens prøveset-up....og uanset fragglernes performance med 92 point til Zcarlet og 96 point til Peia, så er vi langt fra en udtagelse til årets DM.....
 
Apropos Peia's resultat idag, så var banen super fantastisk.....der var nemlig ingen "fristende 8-tal" :-))))....Peia gik bedre end nogensinde....og Oldfruen måtte lave en øvelse om, da jeg var i tvivl om bedømmmelsen, så jeg satsede 3 point på at lave øvelsen om.....og da vi kom i mål fik vi 96 point :-)))))))
 
96 point....og 3 i fratræk for "øvelse lavet om"....dvs. at Peia i teorien gik til 99 point i expertklassen.

Dem der har fulgt vores rally-træning på sidelinien vil vide, at det her er for vildt :-))))
Tusinde tak til Paul's rallyhold i SHS, hvor vi fik gejsten til at komme igang med expertklassen....og efterfølgende også tusinde tak til nørdtræning ad libitum i Kr. Hyllinge de seneste par uger :-))
 
Nørder er bare det mest fantastiske der findes på træningsniveau :-))))
 

0 kommentarer til Princesse Peia og pind nr. 2....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint