-
Min blog

Man skal vide hvad man laver....

Man skal vide hvad man laver....og igår gik det galt for Oldfruen...:-(
 
Når man har hjemmeside via en hjemmesideudbyder....som jeg har....så har man begrænset plads på serveren. Jeg har købt den maksimale plads, men efterhånden som der uploades billeder over lang tid, optager disse en del plads, og på et tidspunkt skal man begynde at slette nogle af de lagrede elementer.
 
Jeg var sikker på, at jeg havde styr på det....ville slette en række fotos og nogle blogindlæg af gammel dato...og hvad der skete må stå hen i det uvisse...men pludselig var stort set alle blogindlæg fra april måned 2012 væk og alle mine højtopløste kalenderfoto var gået samme vej :-(
 
Sket er sket....og hvis der er nogen, der har været på bloggen idag, har de vist fået en side fra primo april frem :-)))
 
Tror ikke der er sket det store.....mon ikke dem der læser regelmæssigt med på Fragglernes blog, opdaterer sig næsten dagligt ??
 
På søndag er der store DKK prøvedag i Ølstykke....og jeg har aldrig set så mange hunde til en DM-kvalificerende prøve.....eller måske har jeg....men har aldrig hæftet mig ved det.
Hold da helt op....mellem 25 og 30 hunde i LP-klasserne LP1, LP2 og LP3 og over 110 hunde er tilmeldt i rally. Det er totalt for vildt :-))))
 
På fraggelplan er vi stadig lidt i vilrede i forhold til, "at vide hvad vi laver" på søndag i Ølstykke....men en ting er sikker...Peia stiller i Rally-expertklassen....
Hvad Zatanen skal beslutter vi på dagen :-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Man skal vide hvad man laver....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint