-
Min blog

Vi fik en snak med Dr. Dyr....

Det går en anelse hurtigt i øjeblikket, og jeg beklager, at jeg ikke får opdateret fragglernes blog, så tit som jeg har ambitioner om.
 
Igår var der telefonstatus på Peia hos Dr. Dyr og vi har nu givet 3. dosis ormekur, med det resultat at Peia er i klar bedring....dog hostede hun 16 gange, da hun vågnede mandag morgen, efter at have fået 3. ormekur søndag aften.
 
"Helt normal", sagde dyrlægen.....de afstødte orm skal væk, og det sker via hoste og opkast.
Det passede helt sammen med, at Peia kastede op mandag aften og igen tirsdag morgen.
 
Siden har vi ikke hørt hoste, ikke set opkast og DEN SIDSTE UGES TID HAR VI IKKE  SET POTEBIDNING :-)))))))))))))))))))))
 
Vi fik en snak med Dr. Dyr om status på, at vores hunde ofte har symptomer a la hjerte/lungeorm, og hun anbefalede, at vi sætter mere massivt ind i ormekampen fremover.
Jeg er bestemt enig :-).....selvom det ikke er gratis at ormebehandle 3 hunde i ugevis.
 
Igår var der også status på Stenlilletræning og i dagens anledning var der hjemmebagte fødselsdagsboller til alle 9 Lassiehunde og 1 stk. zkaldet Zatan :-))
Da bollerne blev serveret, sagde det "10 x synk", og væk var fødselsdagsmåltidet, og da de 2-benede skulle indtage deres andel af fødselsdagseventen, måtte vi nærmest indtage de hjemmebagte boller med armene i vejret, for alle 10 hunde havde luret, at det kunne betale sig at kæmpe sig til en tør krumme, hvis man fik chancen :-)
Mums det smagte godt......så godt, at man har lange arme :-)))
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Vi fik en snak med Dr. Dyr....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint