-
Min blog

Søndag i marts ......

Sikke en skøn søndag i marts :-))))
 
Håber virkelig at næste søndag bliver lige så skøn :-))))
Næste søndag tilbringer vi i det jyske, og Lisa har netop mailet, "Jeg har reserveret bord på Den Gamle Grænsekro ( du kan jo slå den op) lørdag kl.18:30. Husk din fine kjole:- ))) Den ligger 15 min. fra hvor vi bor."
 
Pyhhh....fine kjole...!!! Jeg har vist rigeligt i mine blåhvide ben :-))) Måske jeg kan dække dem med en fin kjole :-)))
 
Apropos blåhvide ben, så flyttede vi idag fællestræningen fra den nye hal i Torkilstrup...til Herringløse ved Roskilde...ene og alene for at træne udendørs i det flotte forårsvejr :-)
 
Apropos forårsvejr....så hev Oldfruen op i buksebenene og da de gipshvide ben så forårssolen, sagde Lisa..."De er jo nærmest blå....om ikke andet...så lige så hvide som dine sokker :-)))".

Øhhh ja ....det blå er åreknuder og det hvide er tegn på Ariel ultra hvid vask :-))))))))))))
 
Fnis :-))))) .....og idag blev det til 3 timers fællestræning....fordelt på 1½ times træning og 1½ times kaffeslapperas og hygge i solen med blå/hvideben og let overtøj....:-))))
 
Næste week'end suser vi til Christiansfeld.....og vi glæder os ......:-)))))))))
 
Inden vi når næste week'end....så har Fragglerne nu fået 3. ormekur ...og status er....Peia hoster en del, når hun har leget vildt og er blevet svedt......og også når hun vågner, efter at have sovet i nogle timer. Codky hoster en lille smule - men slet ikke på niveau som Peia....og Zatanen hoster slet ikke.
Det fantastiske er, at Peia ikke har bidt sine poter i 4 dage nu.....:-)))

Tænk hvis det er rigtigt ???

0 kommentarer til Søndag i marts ......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint