-
Min blog

Nu er det forår.....

Nu er det forår.....og forleden kom jeg til at tænke på samme tid sidste år.
 
Sidste år i marts måned, var Oldfruen noget usikker på, om Peia overhovedet var prøveklar til LP3 klassen, men da hytten til årets første internationale LP-prøver i Jylland var bestilt, ja så var der ikke så meget at tænke over, og Peia viste sig faktisk at være meget bedre, end jeg selv troede hun var på daværende tidspunkt.
 
I år har jeg præcis de samme tanker....denne gang er det bare med Zcarlet og med omvendt fortegn.
Går og tror, at hun er bedre, end hun faktisk vil være, når vi kommer ud på de store baner, så jeg kan måske forvente en Zkandale performance fra Zatanen :-))))))

Det lyder måske lidt vildt, men Zcarlet er en helt anden type collie end Peia.....lige så rolig og uanfægtet Peia er på prøvebanen i forhold til omgivelserne, lige så urolig og påvirkelig er Zcarlet.....og lige så stresset som Peia er til selve øvelserne, lige så koncentreret og præcis er Zcarlet....hvis altså ikke der er noget, der påvirker hende fra omgivelserne.  
 
Ellers er prøvesetup'et stort set det samme som sidste år......hytten er bestilt i Jylland og vi tager selvfølgelig afsted.....uden mand og mus.....for Jan gider bare ikke med :-) Han fik rigeligt for et par år siden, hvor han efter at have været tilskuer til LP-prøver i ca. 3 timer, tørt udbrød.."Hva'ææææææ.....sker der ikke andet ?? Jeg syntes de laver det samme alle sammen !!"
Stakkels mand....to hele dage på en jysk prøvebane....:-))) Så var han kureret :-)))
Når jeg spørger om ikke han vil med, får jeg som regel svaret..."Hva' med Lisa.....kan I ikke bare tage afsted selv?"....
OG DET KAN VI :-))))
 
Jyllandsturen bliver årets første LP-tur med Lisa, Lille Louie og Mini Malou :-))) Senere skal vi nogle dage til Bornholm og mon ikke det også bliver en jyllandstur i efteråret :-)
 
Apropos ture....så er Oldfruen og Fragglernes sommerferie bestilt.....en uge med "läger" i Sverige, hvor vi skal bo på Sjöhaga pensionat, træne sammen med en hel masse andre zkaldede collies, hygge.... og ikke mindst...nyde naturen og sommeren :-))) Sidst vi var afsted lykkedes det at smugle Cocky og Peia med, uden at sommerklippe dem, så mon ikke det lykkes igen i år :-)))
 
 

1 kommentar til Nu er det forår.....:

Kommentar RSS
annie & Tira on 23. marts 2012 21:40
det lyder som en helt rigtig fraggel-ferie. med eller uden hår
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint