-
Min blog

Man skal stå tidligt op....

Man skal stå tidligt op, hvis man skal med på Fragglernes-morgenhold :-))
 
I morges startede morgentræningen klokken 06:30, hvor Peia blev udsat for en række Rallyskilte....tilmed i regnvejr :-) Vi kan nu gå 11 skilte før hun kører op i stressniveau, så der er stadig lang vej til en hel bane....meennnn....vi tror på det....Peia og jeg......og Peia især, hvis der er masser af godbidder på sidelinien.
 
Zcarlet er igang med forskellig detaljetræning....så hun måtte en tur foran spejlet......

Ikke for at se om hun havde morgenhår...:-)....men for at tjekke hendes toskridtsøvelser.
 
Nå ja.......og så var der fastholdelse af øjenkontakt i "Fællessit"......hurtigt og perfekt 1. skifte i "Stillingsskift"....."gør hvad jeg siger" og ikke "hvad du tror jeg siger".......og så var træningstiden pludselig opbrugt....og Oldfruen stak Cocky de sidste pølsestykker for i tilfældig rækefølge at tilbyde "twist", "sidde bamse" og "vinke"...:-))))...og så var det ellers afsted til jobbet.
 
Der er 6:30-træning igen i morgen.....for nu nærmer prøvesæsonen sig, og her til aften kom der PM til næste prøveevent.
 

0 kommentarer til Man skal stå tidligt op....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint