-
Min blog

4 dages uge..... :-))

Oldfruen arbejder i øjeblikket på 4 dages uge :-)))
 
Ikke fordi vi ikke har travlt...for pyhhhhhh der løber ekstra arbejdstimer på.....men fordi det snart er 1. maj og så må man kun have 5 ubrugte feriedage tilbage, som så kan overføres til næste ferieår :-)))
 
Og det har jeg....både 5 dage der skal overføres til næste ferieår, og også brug for at brænde nogle enkelte feriedage af over en længere periode....så....jeg har valgt at holde en dag om ugen i et par måneder :-))) Det er ret fedt ....og jeg har holdt mandagsfri de sidste par uger og det er samme koncept i morgen :-))))
 
Mandagsfri giver en vis ro på week'end rengøringen og de øvrige praktiske gøremål :-) Sidste uge brugte jeg tiden til at hjælpe Jan med at fælde et mirabellehegn....og imorgen skal jeg kværne grenene gennem vores kompostkværn :-)))
 
Apropos week'end ro....så sover hele fraggelflokken sødeligt efter at have været i LassieLegestue i eftermiddag :-)) Kæft de elsker det :-))))....og Oldfruen nyder det lige så meget...:-))) Idag lagde vi ud med træning, bagefter kaffestue på Savannen.... og til sidst ind og hilse på de 10 små hvalpevidundere :-)))))) De er nu 2½ uge gamle og begynder allerede at ligne mikro terrorister :-))))
foto : Winnie West Ørngreen

0 kommentarer til 4 dages uge..... :-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint