-
Min blog

Baby Mads 1 år....

Sikke tiden den går :-)))
 
I dag fylder Baby Mads 1 år....og det varer nok ikke så længe, før han begynder at brokke sig over at blive kaldet "baby"..:-)))) Man er vel ingen baby, når man kan en hel masse spændende ting på egen hånd....f.eks. tømme vasketøjskurven ud over det hele, ræse afsted på sin lille gå-scooter og selv rejse sig i sin kravlegård :-)))
 
Oldfruen har været til fødselsdag i formiddags.....og gavebånd i flotte farver og ballonguilander er næsten mere spændende end selve gaverne, når man fylder 1 år :-)))
 
Inden fødselsdagsturen røg Oldfruen lige forbi Dr. Dyr med Peia.....for hun har ikke haft det så godt de sidste par dage. Alle der kender en anelse til Peia, ved at hun vil sælge sin hvide krave, for noget der kan spises.....og hvis Peia ikke er "sulten", så er hun ikke helt på toppen.
Det endte med at hele fraggelbundtet omgående røg på en hjerte/lungeormkur igen.....og jeg siger igen, fordi det faktisk kun er ½ år siden sidst.
Peia har flere symptomer der peger i retning af de forbandede djævleorm, og som Fru Dyr sagde,...."Vi tager ingen chancer med din flok efter det Cocky var igennem for et par år siden".
 
Apropos Dr. Dyr....så lever pillerne vi fik med hjem helt op til beskrivelsen.....1298,- kr. for 20 tabletter :-)

0 kommentarer til Baby Mads 1 år....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint