-
Min blog

Søndagstræning med "Blachman"...:-))

Oldfruen har været til søndagstræning med "Lisa-Blachman" :-)))))))))
 
Den kone er for vild....:-)))
"Der skal mere fart på"........".det der kan du bare ikke belønne for"...."og.... skal vi ikke lige lave en fremsending a la eliteprøve niveau ?"...:-)))
 
Lisa er helt fremme i træningsbussen og hvor er det skønt, når jeg kan bidrage med noget i forhold til hendes træning også :-)))
 
Jeg havde forberedt det.....smuglet en dåse kattemad i gele med i tasken :-)
Og kattemaden var med af 2 årsager....for det første til brug for situationen, hvor ejeren af den nye træningshal i Torkilstrup pludselig skulle finde på, at køre vippeporten op midt i vores træning....(en øvelse som Zcarlet er noget følsom overfor)......og for det andet, fordi Lisa har en opgave i at få Lille Louie til tage metalapporten med glæde.
 
Jeg nød virkelig at frishape Louie på metalapporten :-)))...og jeg tror, at Lisa vælger at sætte sin sparepenge i en dåse kattemad :-)))) Vi har aftalt, at vi ser nærmere på øvelsen om 14 dage :-)...
 
Apropos træning, så har Oldfruen kørt nye "Think, plan, do - træningstimer" i stilling. Denne gang bliver træningen udendørs mellem Ringsted og Roskilde....nærmere bestemt Olsted Skole.
 
Der bliver træning 2 timer hver træningsgang på følgende datoer,....7. april, 14. april, 21. april, 9. juni, 23. juni, 7. juli og 14. juli...og man tilmelder sig og betaler kun, for de datoer man kan, på www.sydkystenshundeskole.dk
 
 
 

0 kommentarer til Søndagstræning med "Blachman"...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint