-
Min blog

1:48....

For ca. et år siden startede jeg træning op med Zcarlet, hvor hun i dækøvelsen skulle lægge sit hovede ned på gulvet. Egentlig har jeg kun leget med denne øvelse for sjov i det forgangne år, men i sidste uge besluttede jeg, at øge bundkriteriet og se hvor langt vi kunne nå i øvelsen.
 
På en uge har vi øget tiden fra 10 sekunder til 1 minut 48 sekunder....og igår lagde jeg yderligere pres på, ved at udsætte Zcarlet for, at jeg gik rundt om hende imens og tilmed også skrævede over hende, mens hun lå i dæk med hovedet nede :-))))
 
Apropos Zcarlet....alias Zatanen.....så var vi i Lassie-legestue i eftermiddags....og midt i kaffemik og hjemmebagte boller på Savannen, kom Zcarlet springende bagfra.....forcerede bord og bænke, og neglede i et snuptag en lækker bolle med smør ud af Oldfruens hånd !!!!
 
Vupti.....så var den væk i en enkelt synkebevægelse :-))) Gæt lige om hun blev tiltalt Zcarlet eller "Zatanen" bagefter :-))))))))))))
 
 

0 kommentarer til 1:48....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint