-
Min blog

Vi arbejder på det.....

Nogen sidder måske derude og tænker..."Hvad blev der af Peia's rally-træning" ???
 
Oldfruen kan berolige jer....vi arbejder på det....men lidt i det stille :-)))....og temaet er p.t., at Peia skal lære, at jeg SLET IKKE HAR GODBIDDER PÅ MIG....men at vi sammen løber hen til godbidderne, som ligger på et strategisk godt sted, og at jeg styrer fodringen af de små kødklodser :-)))
 
Det går ret godt....ihvertfald på hjemmeplan....og når jeg træner alene på udebane, er det tydeligt at Peia kører en tak op i stress-niveau :-)
Forestiller mig, hvad det så kan blive til på prøve-niveau :-)....men vi tager det nu som det kommer....for det er den diciplin, som Peia skal udøve fremover, så skidt med at det tager noget tid at blive RallyChampion :-))))
 
Apropos Peia....så virker hun "trykket" i øjeblikket. Jeg fik nævnt det for Jan forleden, og han svarede omgående..."Ja, hun ser ud, som om hun har det skidt !"....
Præcis Oldfruens observation....og vi gør nu forberedelser til at få testet både Peia og Cocky for infektion af hjerte/lungeorm, for Cocky har været vågen flere nætter i træk, hvor han har runderet i stuen med hoste.
Peia hoster slet ikke, men virker mat og træt, og alligevel er hun på top ti, hvis jeg tilbyder træningsaktivitet og leg der kan udløse noget spiseligt :-)

0 kommentarer til Vi arbejder på det.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint