-
Min blog

Tusinde tak :-))

I hundeår er jeg 378 år gammel.....:-)))) Er det ikke skønt at blive gammel :-)))
 
I skrivende stund er der tikket 127 lykønskninger ind via FaceBook og endnu et par stykker direkte på mails m.v. :-))) Tusinde tak :-)))
 
Fragglerne er iskolde overfor Oldfruens alder....de kræver bare ind :-))) Morgentur....søgelege...og aftentur i bælgravende mørke :-)))....så traditionen tro røg vi naturligvis "på diverse ture" idag, selvom der var hygge over aftensmaden og lækker lagkage i køleskabet til bagefter.
 
På hjemturen fra vores aftenrundering, stivnede Zcarlet pludselig....rejste børster og gøede vredt et par gange....og årsagen var...EN STOR HUND KOM LØBENDE BAGFRA ....DIREKTE MED KURS IMOD OS...!!!!
 
"Fødselsdagsfuck" nåede jeg lige at tænke, indtil jeg så at hårlaget i den grad lignede noget jeg kendte.....og Zcarlet genvandt da også omgående sine trygge omgivelser, da det gik op for os begge, at det bare var Cocky :-)))))))))))
 
Hvordan han har smøget sig ud af sit halsbånd....og hvordan Oldfruen kan undgå at have bemærket det, må stå hen i det uvisse.... og Cocky virkede helt forlegen ved at være "sakket bagud" sammen med Theo-katten, som har for vane at gå med på vores ture :-)))
 
Apropos trygge omgivelser, så startede vi igår på ny træningsrunde på Lyngholm Hundeskole....og noget af gårsdagens træning gik ud på, at observere hundene i "prøvesituationer", for at se hvornår de følte sig "trykket".
Det var meget udtalt i øvelsen "Fælles-sit", hvor der blev lagt ekstra pres på de enkelte hunde, og billedet var ikke som vi troede.
Hunde som umiddelbart virkede stærke var ikke specialt stærke i den situation og de "følsomme" hunde, var mere trygge end forventet.
For hundeførerne var det særdeles interessant lærdom og jeg håber at Fru Skrap præsenterer mere af den slags træning de kommende uger :-)
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Tusinde tak :-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint