-
Min blog

Hvem der havde en trailer ...:-))

Hvem der havde en trailer ...:-)))....og det har vi.....faktisk en stor en af slagsen, men Oldfruen kører bestemt ikke med den :-)))
 
Kunne godt have haft brug for den igår, hvor der var overrækkelse af præmier til Årets Hunde i Dansk Collie Klub.
 
Jeg var godt klar over, at vi lå godt til i konkurrencen, idet Zcarlet var Årets collie i både LP2 og Brugshundeklassen, og Peia var Årets Collie i LP3 klassen...
 
Men.....jeg havde dog ikke forventet en gaveregn a la den vi blev udsat for..:-)))
 
Da jeg havde været i Greve og undervise i lydighed hele dagen, lå Køge Idrætscenter belejligt tæt på hjemvejen, og jeg indfandt mig med tilhørende fraggler omkring klokken 17:45.
Årets hunde skulle kåres fra klokken 18:30....men.....collieudstillingen var som vanligt noget forsinket, så vi kom først igang med kåring af Årets hunde noget senere end planlagt.
 
Skidt pyt....jeg brugte tiden på at give Zcarlet gode oplevelser i udstillingsmiljøet, hvor det ikke er kutyme at lade hundene hilse på andre hunde. Zcarlet forsøgte flere gange at hilse på søde collies, men førerne trak omgående deres hunde retur med et ryk i linen....for man hilser altså ikke på andre hunde, når man er stylet op med risiko for at blive 1. vinder på en udstilling :-)))
 
Skidt pyt...:-))) ...og både Peia og Zcarlet fik megahilst på "dem vi kender"..
Vi fik også "hilst" på den store rist foran indgangsdøren til hallen en 8-10 gange, selvom vi flere gange blev opfordret af smøgtrængende udstillingsfolk, til at tage en anden dør, hvor der ikke var "elefantrist" foran. Spurgte hvad problemet var...og fik svaret...."Nå ja, mange collies bryder sig ikke om at gå på riste"..:-)
 
Nå nej...og tak for rådet....og så gik vi ind af døren med den store "rist" foran hver gang....og skal jeg være ærlig, så var Zcarlet ikke begejstret for den 1. og 2. gang vi skulle ind, men da vi havde været igennem 5. og 6. gang var hun lige så iskold som Peia :-))))
 
Tilbage til det med trailer.....sikken en gaveregn :-))) Kæmpe store rosetter, flotte guf-spande fra Olivers, fantastisk flotte håndklæder fraTopperteamCollies, flotte gaver fra en på dagen sælgende stand af hundeting, fine graverede bægre....og laminerede diplomer til alle hunde :-))))
 
Det kan godt være at nogen betragter denne event som, "endnu en lille ting at samles om", men jeg må erkende, at det først rigtig gik op for mig....da gaverne og lykønskningerne væltede ind....hvor fantastisk et lydighedsår vi har haft i 2011 :-)))
 
Flere udstillingsfolk kom hen til mig og spurgte, om det virkelig var rigtigt, at vi (Oldfruen og Zcarlet) var blevet Årets Hund nr. 4 i Dansk Kennel Klub i 2011...og ja...den er god nok :-)
De var meget imponeret, og jeg er "truet" med, at nogen af udstillingsfolkene vil ud og se os på LP-banerne i den kommende sæson...:-)))
 
Da jeg gik og pakkede alle vores fine gaver sammen, fik jeg gratulationer af flere udstillingsfolk....som jeg ikke havde den fjerneste anelse om, interesserede sig for lydighedsarbejdet...og den svenske udstillingskoordinator ønskede os også tillykke :-)))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Hvem der havde en trailer ...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint